Serviceminded IT-supporter med godt overblik

Som IT-supporter hos os bliver du midtpunktet mellem CeramicSpeed IT og vores brugere, hvor dine daglige opgaver primært vil være 1st og 2nd level opgaver. Du vil have mulighed for at præge din dagligdag, både på HelpDesk opgaverne, men også på decideret projekter. Dette vil ske i tæt samarbejde med vores forskellige afdelinger, men også internt i IT-afdelingen.

Hos CeramicSpeed sætter vi en ære i, at tingene bliver godt forberedt, gennemtænkt og lavet helt færdigt. Ydermere er IT sikkerhed højt på agendaen, hvilket der også arbejdes meget med i det daglige. For at sikre, at du vil få den bedste start på jobbet, vil vores IT-chef fungere som mentor og dermed guide dig bedst muligt, efter dine og vores behov. Dette gælder alt fra brug af kaffemaskinen, til de mere nørdede spørgsmål.

Du vil opnå succes i IT-afdelingen, når du:

  • Lærer at bruge vores HelpDesk
  • Kan servicere og hjælpe vores brugere med 1st og til dels 2nd level opgaver
  • Kan opsætte nye computere og arbejdspladser til vores brugere
  • Er nysgerrig og proaktiv på nye relevante teknologier, f.eks. brugen af AI.

Din profil og tilgang til jobbet ser vi som værende IT-faglig, enten med 2-4 års erhvervserfaring, gerne kombineret med IT-supporter uddannelsen eller nyuddannet. Du skal være i stand til at formulere dig tydeligt, både mundtligt og skriftligt. Du er omhyggelig og motiveres af at udvide din faglige rygsæk.

Det er også en fordel at være fingernem, da vores daglige drift og vedligehold kan kræve, at vi skal hænge et TV op eller justere et udvendigt kamera.

I IT går ting ikke altid som planlagt, hvorfor det ikke undgås, at vi til tider vil have lidt længere dage. Her er det vigtigt, at vi hjælper hinanden og udviser fleks bilitet, da vi tilbyder det samme den modsatte vej.

CeramicSpeed er en sund virksomhed med entreprenørånd. Vi er i vækst og tæller nu over 100 ansatte fordelt på lokationer i Europa, USA og Asien. Vi har et unikt brand med høje ambitioner, en lokal virksomhed, men en stor spiller på det globale marked.  

IT-afdelingen består af vores IT-chef, som i dag drifter det hele selv. Stemningen på kontoret er uformel, og humøret er helt i top. Vi vægter kompetenceudvikling meget højt, hvorfor du hos os også har mulighed for at videreudvikle dine evner og kompetencer. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en flad organisation.

Vi er en 100% røgfri arbejdsplads.

Vi tilbyder endvidere:

  • Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning
  • Frokostordning i egen kantine
  • Motion i arbejdstiden
  • Fokus på Work-life balance
  • Efteruddannelse
  • Tid til oplæring og fokus på den nyansatte.

Ansøg stillingen nu

Send din ansøgning og CV pr. mail til job@ceramicspeed.com

Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler fra uge 32, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Bemærk venligst, at der kan gå lidt længere tid, før du hører fra os, da vi holder sommerferie.

Ved spørgsmål til stillingen, kontakt Head of IT Klaus Godtkjær, kgo@ceramicspeed.com

CeramicSpeed 

CeramicSpeed blev grundlagt i 2004 og er nu en af verdens førende producenter af keramiske lejeprodukter og optimerede drivechain til cykelindustrien. Vi har mere end 18 års erfaring med at udvikle lejer med ekstremt lav friktion og uovertruffen holdbarhed. Alle vores produkter er håndlavede i Danmark. 

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 4 World Tour Teams, samt en lang række af verdens bedste triatleter.    

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings, med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.   

Mens virksomheden fortsætter med at vokse i alle dele af verden, forbliver
vores kultur og værdier dybt forankret i vores historie. Hvert år finder vi tid
til at være sammen på den danske måde. Vi cykler sammen, vi griner, og vi
fortæller historier fra landevejen.